Τετάρτη 9 Μαΐου 2012


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Α΄ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΩ

   Σημαντικό παιχνίδι έδωσε η ομάδα γυναικών της ΑΡΓΟΥΣ το Σάββατο το απόγευμα στη Λάρισα, με αντίπαλο τον ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ. Ο αγώνας αυτός είναι ο πρώτος απο τη σειρά play out για την παραμονή μιάς εκ των δύο ομάδων στην Α΄τοπική κατηγορία της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας. Η ΑΡΓΩ αντιμετώπισε την ομάδα της Λάρισας σαν ίσο προς ίσο, αν και έπαιζε εκτός έδρας, κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο ροζ φύλλο αγώνα με 1 - 3 σετ (25-14,19–25, 25–27, 23-25 ).
Στο πρώτο σετ του αγώνα το άγχος για την σοβαρότητα του παιχνιδιού κατέβαλε σημαντικά της αθλήτριες της Αργούς, με αποτέλεσμα να χαθεί αρκετά εύκολα με λάθη στην υποδοχή αλλά και τις επιθετικές ενέργειες. Άμεση ήταν η αντίδραση της ομάδας μας με εμφανή βελτίωση σε όλους τους τομείς στο δεύτερο σετ αφού βρέθηκε να προηγείται με 13-18,17-22 και τέλος να επικρατήσει με 19-25. Στο τρίτο σετ με όπλο το ισχυρό σέρβις βρεθήκαμε και πάλι να προηγούμαστε με 20-24, αλλά κάποια λάθη στην υποδοχή έφεραν το παιχνίδι στα ίσα 24-24 εκεί όμως τα κορίτσια μας έδειξαν ψυχή, κερδίζοντας και αυτό το σετ με 25-27.Τέλος στο τέταρτο και καθοριστικό σετ της αναμέτρησης η ΑΡΓΩ ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα καθώς η πίεση από την πλευρά των ΣΟΥΦΛΑΡΊΩΝ ήταν αρκετά μεγάλη αφού βρεθήκαμε να χάνουμε με 12-4 και 21-16 αλλά η είσοδος της Σοφίας Παπαθανασίου και η υπομονή όλων των αθλητριών παίζοντας κάθε πόντο με απίστευτη συγκέντρωση και πρωτόγνωρο πάθος έφεραν το παιχνίδι στα ίσα,22-22 και τέλος καταθέτοντας ψυχή έφθασαν στη νίκη με 23-25.
Η νικηφόρα σύνθεση της ήταν:(Προπονητές. Σταθόπουλος Ε.,Κούντριας Μ.).
Καραναστάση Κ.(Πασσαδ.),Πόλη Β.(Κεντρικός),Λεφάκη Μ.( Κεντρικός),Διάλλα Β.( Κεντρικός),
Παπανικολάου Μ.(Ακραία), Γκαραλιάκου Ντ.(Ακραία),Παπαθανασίου Σ.(Ακραία), ΚαλοφορίδηΜ.(Ακραία),Καζωπίδου Β.(Libero),Boύλγαρη Λ.(Διαγώνιος),Παρισάκη Ι.(Διαγώνιος).
Η μεγαλειώδης αυτή νίκη δίνει ένα προβάδισμα στην ομάδα μας για την ρεβάνς του Σαββάτου 05 Μαΐου που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος στις 18.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου