Δευτέρα 9 Απριλίου 2012


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Α΄ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ- 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
   Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ , μεταξύ της ομάδας μας και της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄τοπικής κατηγορίας γυναικών. Η ΑΡΓΩ αν και έχασε τον αγώνα με 3-0 σετ (25-21,26-24,25-20), έπαιξε πολύ καλό βόλλευ, αλλά ορισμένα μεγάλα κενά που παρουσίασε στην απόδοσή της , έδωσαν την ευκαιρία στην πιό έμπειρη ομάδα της ΝΙΚΗΣ να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Στο 1ο σετ η ομάδα μας έφτασε σε σημείο να προηγηθεί με 21-14, αλλά με ένα σερί 11-0 της ΝΙΚΗΣ, από λάθη κυρίως στην υποδοχή, "κατάφερε τελικά να το χάσει με 25-21. Το ίδιο σκηνικό επικράτησε και στο 2ο σετ με την ΑΡΓΩ να προηγείται 22-19 , αλλά και πάλι με κάποια λάθη στο τέλος να το χάνει με 26-24. Στο 3ο σετ ενώ βρισκόταν κοντά στο σκορ λύγισε και σ αυτό στο τέλος, χάνοντας με 25-20. 
Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, οι στόχοι της ομάδος επικεντρώνονται κυρίως στους αγώνες play out , για την παραμονή της στην Α΄τοπική κατηγορία, όπως δηλαδη είχαν τεθεί απο την αρχή της φετινής σεζόν.
Επισημαίνεται η πολύ καλή διαιτησία της Κας Τόκα Αικατερίνης και Παρασκευά θεόδωρου. 
ΑΡΓΩ: (ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ) ΚΑΖΟΠΙΔΟΥ Β, ΛΕΦΑΚΗ Μ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Μ,ΓΚΑΡΑΛΙΑΚΟΥ Κ,ΠΑΡΙΣΑΚΗ Ι, ΠΟΛΗ Β, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Σ,ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ Α,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ Σ, ΔΙΑΛΛΑ Β,ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ Κ,ΒΟΥΛΓΑΡΗ Λ.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ : (ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ) ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΗ Σ,ΚΥΡΚΟΥ Σ,ΠΑΠΠΑ Π,ΚΑΠΟΥΛΑ Κ,ΚΟΛΟΒΟΥ Μ,ΑΦΕΝΤΟΥ Ν,ΓΙΑΓΚΟΥΛΗΔΟΥ Α, ΠΡΟΥΣΙΩΤΗ Γ, ΤΡΙΠΥΛΑ ΓΛ,ΤΣΟΥΡΕΑ Ε,ΠΑΝΤΕΚΗ Ν,ΣΥΡΟΥ Ε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου