Τετάρτη 9 Μαΐου 2012


   Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο κλειστό "ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ" όπου η ομάδα γυναικών της ΑΡΓΟΥΣ αντιμετώπισε τον ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ , στον επαναληπτικό αγώνα των play out, για την παραμονή στην Α΄κατηγορία του περιφερειακού πρωταθλήματος. Η ομάδα μας, ύστερα απο μιά σκληρή μάχη και μεγάλα ψυχικά αποθέματα που έδειξε στις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού, κατάφερε να κερδίσει και πάλι την αντιπαλό της με 3-1 σετ (26-24,17-25,25-23,-25-22) , κατακτώτας έτσι μια θέση στην καλύτερη οκτάδα των ομάδων της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας. Το 1ο σετ ήταν καθοριστικό καθώς η ΑΡΓΩ, ενώ είχε μείνει αρκετά πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να το κερδίσει με 26-24. Στο 2ο σετ έγιναν αρκετά λάθη που οδήγησαν στη απώλειά του με 25-17. Στο 3ο και το 4ο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο στο σκορ, αλλά οι κυανέρυθρες με όπλα το αποτελεσματικό μπλοκ και το πολύ καλό σερβίς , κατάφεραν στο τέλος να τα κερδίσουν με 25-23 και 25-22 και να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Μεγάλη είναι ικανοποίηση που επικρατεί σε διοίκηση και προπονητική ομάδα που είδαν τους κόπους της χρονιάς να ανταμοίβωνται και τους στόχους που είχαν τεθεί απο την αρχή , να επιτυγχάνονται σε ποσοστό 100%. 
  
 Έτσι λοιπόν το ίδιο βράδυ διοίκηση, προπονητές και αθλήτριες, γίορτασαν αυτή την επιτυχία σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης ...





























AΣ ΑΡΓΩ: (ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ) ΚΑΖΟΠΙΔΟΥ Β, ΛΕΦΑΚΗ Μ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Μ,ΓΚΑΡΑΛΙΑΚΟΥ Κ,ΠΑΡΙΣΑΚΗ Ι, ΠΟΛΗ Β, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Σ,ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ Α, ΚΑΛΕΣΟΠΟΥΛΟΥ Ν,ΚΑΛΟΦΟΡΙΔΗ Μ,ΒΟΥΛΓΑΡΗ Λ, ΔΙΑΛΛΑ Β.
ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ: (ΣΚΑΝΙΚΑ) ΣΟΥΛΤΣΙΩΤΟΥ Β, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Λ,ΧΑΛΚΙΑ Κ, ΨΥΡΡΑ Π, ΒΕΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ Β, ΚΟΥΤΣΙΑΛΗ Γ, ΚΑΚΑΤΣΙΟΥ Ε, ΚΑΝΙΟΥΡΑ Χ, ΚΑΒΡΙΓΙΑΝΝΗ Β.


Τον αγώνα διαιτήτευσαν άριστα η Κα Κατερίνα Τόκα και ο Κος Θεόδωρος Παρασκευάς.


Όσον αφορά τις λοιπές ομάδες του πρωταθλήματος, ο ΓΣ Λαμίας αναδείχθηκε πρωταθλητής το προηγούμενο Σαββατοκύριακό και ανέβηκε στην Α2 εθνική κατηγορία. Στην οκτάδα της Α΄κατηγορίας παρέμειναν η ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ, ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ , ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ,ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ,ΑΣ ΑΡΓΩ ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ, ενώ η όγδοη ομάδα θα αναδειχθεί ύστερα από διπλούς αγώνες (εντός -εκτός) μεταξύ μιά εκ των ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ και ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου